Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Βοτανικός, οι Αλβανοί γύφτοι, το γήπεδο, ο Σύριζα & ο κορμοράνος


Το ΥΠΕΚΑ πληρώνει τους κλέφτες του Βοτανικού!

Το Υπουργείο Ανάπτυξης προωθεί σχέδιο με το οποίο θα επιβραβεύει τα μέλη του παράνομου καταυλισμού της περιοχής, εάν δίνουν για ανακύκλωση τα υλικά που κλέβουν!
 
Η Αριστερά υποστηρίζει το πρωτάκουστο σχέδιο!
 


Ανεξάρτητα με τις τριβές που προκάλεσε εντός της οικογένειας του Παναθηναϊκού η Διπλή Ανάπλαση και η κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό, είναι δεδομένο ότι μεγάλο κομμάτι του πολιτικού κόσμου αντιμετώπισε αρνητικά το σχέδιο και το πολέμησε λυσσαλέα...



Πρωταγωνιστής στην ανελέητη πολεμική εναντίον του Τριφυλλιού ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του, Αλέξης Τσίπρας. Χρησιμοποιώντας το μανδύα της Αριστεράς, της προστασίας του περιβάλλοντος (άλλωστε είναι γνωστός ο... εθνικός δρυμός της ευρύτερης περιοχής), επικαλούμενοι επιχειρήματα ότι το μέρος θα τσιμεντοποιηθεί και χίλια μύρια παραμύθια, κατάφεραν να το φέρουν ένα βήμα πριν την οριστική ματαίωση...

Πλέον, στην ίδια περιοχή είναι έτοιμοι να συντελέσουν ακόμα ένα έγκλημα, στο όνομα της... ευαισθητοποίησης τους για την βοήθεια των λαθρομεταναστών... Ένα πρωτάκουστο πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης σχεδιάζεται από την ειδική γραμματέα του ΥΠΕΚΑ, Μαργαρίτα Καραβασίλη και έχει την πλήρη υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και των δημοτικών παρατάξεων που πρόσκεινται σε αυτόν και έχουν εκλεγεί στους όμορους δήμους.

Όπως φέρνει στην επιφάνεια η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", στην περιοχή είναι εγκατεστημένος ένας παράνομος καταυλισμός Αθίγγανων αλβανικής καταγωγής. Τα μέλη του προκαλούν πολλά προβλήματα, καταστρέφοντας κυρίως το δίκτυο της ΔΕΗ για να αφαιρέσουν το χαλκό από τα καλώδια, αλλά και καταπατώντας περιουσίες πολιτών ή δημιουργώντας διάφορα άλλα ζητήματα.


Επιβραβεύει τους κλέφτες

Αντί η Κυβέρνηση να δώσει λύση στο χρόνιο και ολοένα και διογκούμενο πρόβλημα, έρχεται η ειδική γραμματέας του ΥΠΕΚΑ, κυρία Μαργαρίτα Καραβασίλη να επιβραβεύσει τους κλέφτες! Με ένα εξωφρενικό σχέδιο, παρουσιαζόμενο ως πρόγραμμα πιλοτικής ανακύκλωσης, προτείνει να δίνεται αμοιβή σε όσους παρανόμους επιλέγουν να ανακυκλώσουν τα μέταλλα που κλέβουν, αντί να τα κάψουν!

Παράλληλα, το πλάνο προβλέπει τη χορήγηση ειδικής κάρτας εργασίας για τους λαθρομετανάστες ή και τους κατόχους τρίμηνης τουριστικής βίζας με προφανή στόχο την μετέπειτα νομιμοποίησή τους. Ακόμα, ουσιαστικά διασφαλίζει ότι ο παράνομος καταυλισμός (με όσα θέματα απειλής της δημόσιας υγιεινής δημιουργούνται) θα παραμείνει για τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο στη θέση του...

Πρακτικά, αυτό μεταφράζεται σε έμμεση νομιμοποίηση της παρανομίας... Αφού δεν μπορεί να καταπολεμηθεί, επιχειρείται να φανεί ότι αντιμετωπίζεται! Την ίδια στιγμή, τα δικαιώματα των μόνιμων κατοίκων, Ελλήνων και νόμιμων μεταναστών, παραβιάζονται κατάφωρα και δεν γίνονται σεβαστά... Στο πλαίσιο της δήθεν ανεκτικότητας και της κατ' επίφαση Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος".


Η "ανάπτυξη" του ΣΥΡΙΖΑ

Άπαντες θυμούνται τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του (εμφανιζόμενου και ως) παναθηναϊκού προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα, απέναντι στη Διπλή Ανάπλαση, το μοναδικό εγχείρημα που σχεδιάστηκε με γνώμονα την αναβάθμιση της περιοχής. Η επιλογή ήταν πόλεμος μέχρις εσχάτων και εμπόδια με κάθε μέσο... Προφανώς, την ανάπτυξη του Βοτανικού εγγυώνται άλλες πρακτικές, καταπώς φαίνεται...

Πηγή



Για τον κορμοράνο του Βοτανικού …ρε γαμώτο!

Το παραμύθι και η υποκρισία του κόμματος στο οποίο προεδρεύει (;) ο μεγάλος ηγέτης Αλέξης σχετικά με τη κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού, θυμίζει την ιστορία μ’ εκείνον τον τύπο που έλεγε ότι λατρεύει τη γυναίκα του και ταυτοχρόνως την είχε μουρλάνει στις μάπες και το κέρατο!

Είναι κοινό μυστικό, πλέον, ότι πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης, μα όπως έλεγε κι ο σοφός λαϊκός ποιητής είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια.

Όπως, λοιπόν, επένδυσε στην δεκαπεντάχρονη πιτσιρικαρία, μα δεν του βγαίνει, τώρα επιχειρεί να μπλοκάρει – ματαίως νομίζω – άλλο ένα έργο πνοής για την Αθήνα.

Από τη μια, λοιπόν, βγαίνει και δηλώνει «ότι είναι Παναθηναϊκός κι επιθυμεί να γίνει το γήπεδο» κι απ’ την άλλη τόσο το κόμμα του όσο κι ο δημοτικός του συνδυασμός, είτε με πράξεις τους, είτε με επερωτήσεις τους στη βουλή αντιτίθενται σφόδρα.

Από τη μια λέει – εκείνος κι οι όμοιοί του- ότι θέλουν το γήπεδο κι απ’ την άλλη όταν έγινε η σύμβαση του Δήμου Αθηναίων με την ΠΑΕ (η οποία σημειωτέον θα κατασκευάσει με δικά της χρήματα το γήπεδο) δεν συμφώνησε χαλώντας τον κόσμο.

Από τη μια, λέει ότι θέλει το γήπεδο κι από την άλλη το κόμμα του δημιουργεί περιβαλλοντικό σωματείο μόνο (!) για τον Βοτανικό, το οποίο αντιτίθεται στη δημιουργία του έργου για να μη διαταραχθεί το φυσικό περιβάλλον του…..κορμοράνου!!!!!.

Αναρωτιέμαι αν το φυσικό περιβάλλον του κορμοράνου είναι σκουπιδαριό, γυφταριό, παραγκομάνι και λύματα, όπως είναι σήμερα η περιοχή.


Θα μας τρελάνουν τελείως

Από τους 130 προσφεύγοντες στο Σ.τ.Ε, μόνο ένας (!!!) είναι κάτοικος Βοτανικού κι οι υπόλοιποι είτε είναι βουλευτές, είτε δημοτικοί σύμβουλοι, είτε στελέχη, είτε συμπαθούντες το κόμμα του μεγάλου ηγέτη Αλέξη.

Μ' όλα αυτά, σκέφτομαι και με πιάνει δέος, τι θα έκανε, αν ήταν εναντίον του γηπέδου;

Αυτό που γίνεται με το γήπεδο και το κόμμα του μεγάλου ηγέτη Αλέξη – επαναλαμβάνω- είναι άκρως υποκριτικό.

Ισχυρίζονται απίθανα και κωμικά πράγματα.

Ότι, δηλαδή, αν γίνει το γήπεδο με το νέο εμπορικό κέντρο – όπως προβλέπεται από το νόμο που ψήφισαν κυβέρνηση και ΠαΣοΚ – θα επιβαρυνθεί η περιοχή με 40-50 χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα.

Πολύ σωστά.

Έτσι, όμως, θα αναβαθισμεί η πλέον υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας, πέντε λεπτά από το κέντρο της.

Διαφορετικά, αν γίνει το γήπεδο έτσι όπως λέει ο μεγάλος ηγέτης Αλέξης κι οι όμοιοί του, θα έχει 40-50 χιλιάδες κάθε δεκαπενθήμερο, άντε και κάποιες Τριτοτετάρτες στα διεθνή παιγνίδια, χωρίς αναβάθμιση της περιοχής, η οποία θα εξακολουθήσει να είναι χωματερή και άντρο περιθωριακών, γυφταριού και πρέζας.

Να το ονομάσουν, λοιπόν, «Arena Mastoura», να δέσει το γλυκό να μπορεί να μαστουρώνει κι ο κορμοράνος.

Ισχυρίζονται – και με επερώτησή τους στη Βουλή – ότι εκεί πρέπει να μεταφερθούν τα ΚΤΕΛ, όπως προβλεπόταν παλιότερα.

Λες κι αν πάνε εκεί τα ΚΤΕΛ, η περιοχή δεν θα επιβαρύνεται με 40-50 χιλιάδες κόσμο ημερησίως, όπως λένε ότι θα συμβεί αν γίνει εκεί το γήπεδο με το εμπορικό του κέντρο.

Προφανώς, αν πάνε εκεί τα ΚΤΕΛ, ο μεγάλος ηγέτης Αλέξης νομίζει ότι θα περνάνε καλύτερα οι…κορμοράνοι, από τα καυσαέρια και τις εξατμίσεις των λεωφορείων.

Ισχυρίζονται, ακόμη, ότι το γήπεδο και το εμπορικό κέντρο θα επιβαρύνουν κυκλοφοριακά την περιοχή.

Όποιος, όμως, πάει σήμερα στον Βοτανικό και επιχειρήσει να διαβεί την Αγίας Άννης, θα αντιληφθεί ότι η κατάσταση με τα χιλιάδες φορτηγά, το καυσαέριο και τη μπόχα είναι αφόρητη.

Ασφαλώς, χειρότερα δεν γίνεται, πολύ περισσότερο όταν θα λείπουν οι νταλίκες και τα θηριώδη φορτηγά που σήμερα – κατά τον μεγάλο ηγέτη Αλέξη – προφανώς εκπέμπουν ….βιολογικά καυσαέρια και δεν επιβαρύνουν την περιοχή.

Ισχυρίζονται ότι μέσω της διπλής ανάπλασης (πράσινο στη Λεωφόρο), όλα θα γίνουν χειρότερα!!!

Προσέφυγαν, μάλιστα στο Σ.τ.Ε εναντίον της Υπουργικής απόφασης που προέβλεπε την κατεδάφιση των οκτώ εκ των δέκα κτιρίων των προσφυγικών πολυκατοικιών.

Η απόφαση έκανε δεκτή τη προσφυγή κι έτσι η Αθήνα μέσα στο κέντρο της θα εξακολουθεί να έχει κάτι αποτρόπαια κτίρια που θυμίζουν στον μεγάλο ηγέτη Αλέξη και τους ομοίους του ότι υπήρχαν παρόμοια στην Ανατολική Ευρώπη που κάποτε λάτρευαν.

Η Αθήνα, θα εξακολουθήσει να έχει μέσα στη καρδιά της κτίρια που θυμίζουν Βλαδιβοστόκ, Γκντανσκ, Σεργκιέβ Ποσάντ, και Νοβμποσιμπίρσκ, αδιαφορώντας για την αισθητική των πολλών.

Επικαλούνται, μάλιστα, και το επιχείρημα της «συλλογικής μνήμης» για τη μη κατεδάφιση των κτιρίων φαντασμάτων.

Ε, τότε, κακώς δεν διατηρήσαμε τη Τρούμπα, το «σπίτι» της Γαβριέλας στην Ασκληπιού, κακώς γκρεμίσαμε τα γερμανικά πολυβολεία στις άκρες των εθνικών οδών, κακώς ο μεγάλος ηγέτης Αλέξης κι οι όμοιοί του δεν θυμούνται τίποτα από την –ομολογουμένως θλιβερή, αλλά, υπάρχουσα στην ιστορία μας – περίοδο των βασιλιάδων.

Τέλος, ισχυρίζονται ότι η δημιουργία του εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό, θα πλήξει οικονομικά τα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας.

Ουδέν ψευδέστερο.

Ίσα ίσα, έτσι θα δημιουργηθούν νέα καταστήματα, νέες επιχειρήσεις, νέες θέσεις εργασίας.

Κι εκείνοι του κέντρου, λόγω και της προνομιακής τους θέσης, θα εξακολουθούν να είναι στη θέση τους.

Σε τελική ανάλυση, ακόμη κι αν πληγούν κάποιοι, θα οφεληθούν κάποιοι άλλοι.

Στο ισοζύγιο, όμως, θάμαστε πάτσι και πόστα που θάλεγε και του Βοτανικού ο μάγκας. Όπως έγινε με τα δεκάδες εμπορικά κέντρα και χιλιάδες μαγαζιά που άνοιξαν σε όλο το λεκανοπέδιο και δημιούργησαν θέσεις εργασίας για χιλιάδες πολίτες, που δεν θα μπορούσε να απορροφήσει το κέντρο της Αθήνας, το οποίο αναστατώνουν κάθε λίγο και λιγάκι εκατό – διακόσια άτομα και δημιουργούν συνθήκες ανυπόφορες, τόσο στη κυκλοφορία, όσο και στις κάθε είδους δραστηριότητες των πολλών.

Αφού, λοιπόν, έχουν γίνει όλα αυτά, το κόμμα του μεγάλου ηγέτη Αλέξη, μόλις προχθές (26 Ιανουαρίου), κάνει νέα επερώτηση στη Βουλή και….εγκαλεί υπουργούς και λοιπούς εμπλεκομένους γιατί….δεν συνεχίζουν το έργο!!!!

Κι ο κορμοράνος ρε παιδιά; Τον ξεχάσατε;

Τουτέστιν και μαρτύριο και καρότο!

Απλώς αναρωτιέμαι, πότε επιτέλους οι μειονότητες κι οι μειοψηφίες θα παύσουν να διαφεντεύουν τη ζωή μας ανάμεσα σε διαμαρτυρίες, σε συνεχείς αρνήσεις, σε πορείες – «εξεγέρσεις» καταστροφικές για τους πολλούς, συνεχείς εισηγήσεις για…. νέα κέντρα μεθαδόνης και γάμους των ομοφυλοφίλων και «προστασία» σε κάποιους εντός κι εκτός των σπασμένων μαγαζιών του κέντρου της Αθήνας.

Όλη αυτή η παλινωδία, όλη αυτή η υποκρισία με κάνει τελικά να σκέπτομαι ότι «ναι, όλα γίνονται για τον…κορμοράνο»!

Από τον μεγάλο ηγέτη Αλέξη τον…πρωτευουσιάνο, τον…. δραγουμάνο, τον…πολιτσμάνο….που σε λίγο, με την κατιούσα των ποσοστών του κόμματός του, θα κάθεται στο ένα πόδι σαν τον πελεκάνο….

ΝΙΚΟΣ Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ / politismospolitis.org



Στο πόδι ο Βοτανικός για τον καταυλισμό των λαθρομεταναστών

Με δυναμικές κινητοποιήσεις, απαντούν οι διαμεταφορείς μαζί με επιχειρηματίες, βιοτέχνες και κατοίκους του Βοτανικού, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει για ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή, με την παρουσία παράνομου καταυλισμού Αλβανών Ρομά.


Όπως επισημαίνουν στο protothema.gr, εκπρόσωποι των διαμεταφορέων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή, η εγκληματικότητα πλέον «χτυπάει» κόκκινο, με αποτέλεσμα οι ασφαλιστικές εταιρείες να μην ασφαλίζουν τις παρακείμενες του παράνομου καταυλισμού επιχειρήσεις για κλοπή και πυρκαγιά, ενώ όσες συναινούν χρεώνουν με υπερβολικά ασφάλιστρα τους πελάτες τους.

Εκτός από τις ληστρικές επιθέσεις που δέχονται καθημερινά, επιχειρήσεις που ανήκουν σε Έλληνες και νόμιμους αλλοδαπούς, η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όσον αφορά τις περιβαλλοντικές και υγειονομικές συνθήκες.


Ο παράνομος καταυλισμός, θέμα το οποίο ανέδειξε πολλές φορές στο παρελθόν το protothema.gr, βρίσκεται σε ιδιωτική έκταση που έχουν καταπατήσει λαθρομετανάστες από την Αλβανία, και σε λιγότερες περιπτώσεις κάτοχοι … τουριστικής βίζας, που παρά τις πολυετείς προσπάθειες των νόμιμων ιδιοκτητών να απομακρυνθούν και να εκκενώσουν το οικόπεδο, εξακολουθούν να … αυξάνονται και να πληθύνονται.

Την περασμένη Δευτέρα «ένοικοι» του παράνομου καταυλισμού, αφού ξυλοκόπησαν τον Πακιστανό φύλακα πρακτορείου του γ,γ της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ) Παναγιώτη Βλαχογιώργη έκλεψαν εμπορεύματα αξίας 16.000 ευρώ, που όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια πουλήθηκαν εντός του καταυλισμού, που έχει εξελιχθεί σε «άβατον», σε κλεπταποδόχους έναντι 3.500 ευρώ.


Επιστολή διαμαρτυρίας

Την Πέμπτη η Πανελλήνια Ένωση Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς, απέστειλε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, με κοινοποίηση προς τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και ΤΟΝ Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Ηλία Λιακόπουλο.

Η επιστολή περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή του Βοτανικού, με την παρουσία του παράνομου καταυλισμού Αλβανών Ρομά, ενώ ενημερώνει για τις κινητοποιήσεις που αναμένονται να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα από την κοινή επιτροπή που έχουν συστήσει διαμεταφορείς μαζί με επιχειρηματίες, βιοτέχνες και κατοίκους της περιοχής.



Αναλυτικά η επιστολή, έχει ως εξής:

Κύριε Υπουργέ,

Οι διαμεταφορικές επιχειρήσεις της ένωσης μας ΠΕΕΔ δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Βοτανικού εξυπηρετώντας τις εγχώριες μεταφορές σε όλη την Ελλάδα πάνω από 40 έτη. Έχουμε, επανειλημμένως, διαμαρτυρηθεί στο Υπουργείο με επιστολές για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή του Βοτανικού αλλά οι συνθήκες εργασίας και διαβίωσης δυστυχώς χειροτερεύουν. Υποθέτουμε ότι και υπηρεσιακά ενημερώνεστε για το πλήθος των εγκληματικών ενεργειών που συμβαίνουν στην περιοχή από τα τοπικά αστυνομικά τμήματα.

Σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές της αστυνομίας, ορμητήριο και καταφύγιο των εγκληματικών ενεργειών είναι ο καταυλισμός κάτω από την Ορφέως, που βρίσκεται σε μεγάλη έκταση και διαθέτει ελεγχόμενη πρόσβαση από κάθετα δρομάκια της Ορφέως. Οι επιθέσεις σύμφωνα με τα μέλη μας είναι σχεδόν καθημερινές σε πελάτες των επιχειρήσεων, υπαλλήλους και κατοίκους της περιοχής. Κλοπές, εκβιασμοί, ληστείες, μαχαιρώματα, ξυλοδαρμοί με τις αντίστοιχες αστυνομικές καταγραφές των τραυματισμών και τις νοσηλίες.


Υπήρξαν μάλιστα και περιπτώσεις όπου εκλάπησαν εμπορεύματα και ολόκληρα φορτηγά και διαπραγματεύτηκαν την επιστροφή τους, αντί της «μαύρης» μεταπώλησης, πουλώντας στην ουσία προστασία. Δεκάδες περιστατικά με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ απώλειες εμπορευμάτων και εξίσου μεγάλες υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και στα οχήματα των εταιρειών τις περιοχής. Χαρακτηριστικό της συχνότητας των κλοπών είναι η άρνηση ασφαλιστικών εταιριών να καλύψουν τις επιχειρήσεις μας για κίνδυνο πυρός-κλοπής καθώς και το γεγονός ότι δεν αναλαμβάνουν φύλαξη βραδινή τα ιδιωτικά σεκιούριτι.

Συνυπολογίζοντας και το εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, τίθεται πια σοβαρό θέμα βιωσιμότητας των επιχειρήσεών μας. Στον ίδιο χώρο παρατηρείται καύση κλεμμένων καλωδίων επιβαρύνοντας τις άθλιες υγειονομικές συνθήκες του καταυλισμού και της ευρύτερης περιοχής. Σχετικά δημοσιεύματα υπάρχουν σε πολλές εφημερίδες και site στο internet. Το ΚΕΕΛΠΝΟ ενεργεί εμβολιασμούς για τα λοιμώδη νοσήματα, ενώ εμείς συνεχίζουμε να αναπνέουμε σχεδόν καθημερινά το τοξικό νέφος από φουράνια και διοξίνες. Η εργασία πλέον των 1500 εργαζομένων και πολλαπλάσιων διερχόμενων πελατών στην περιοχή πρέπει επιτακτικά να ξαναγίνει βιώσιμη.

Κατόπιν πολλαπλών οχλήσεων υπήρξαν διαβεβαιώσεις για αυξημένες περιπολίες που εφαρμόζονταν για μικρά χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποτρέψουν την εγκληματική δραστηριότητα. Η λύση που απομένει και στην οποία αποβλέπουμε είναι η απομάκρυνση του καταυλισμού, όπως είδαμε ότι επιχειρήθηκε πρόσφατα πέριξ της Αττικής Οδού στο Κορωπί.


Κύριε Υπουργέ,

• Εξαντλήσαμε την υπομονή μας, απευθυνθήκαμε παντού αλλά κανείς δε μας προστατεύει. Ελπίζουμε οι πρόσφατες εξαγγελίες σας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης να μην περιοριστούν στο κέντρο των Αθηνών, αλλά να εφαρμοστούν και στα όρια της πόλης στο Βοτανικό.
• Ζητάμε την άμεση ενασχόλησή σας με το συγκεκριμένο θέμα και την επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε γιατί τα μέλη μας είναι αγανακτισμένα και αποφασισμένα με κάθε τρόπο να διασώσουν τις επιχειρήσεις τους.

• Ζητάμε το αυτονόητο.

• Ζητάμε την ασφάλεια των επιχειρήσεων και των υπαλλήλων μας.

• Ζητάμε ανθρώπινες υγειονομικές συνθήκες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου