Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ρατσιστική δολοφονία ηλικιωμένου στα Γρεβενά



Εκεί που αρχικά φαινόταν ότι οφειλόταν σε παθολογικά αίτια ο θάνατος του ηλικιωμένου λαχειοπώλη το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη στο Καρπερό Γρεβενών, όχι μόνο αποδείχθηκε ότι είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας αλλά συνελήφθη και ο Αλβανός δολοφόνος!

Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι ο 78χρονος έφερε θανατηφόρες...
 κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βαριά κάκωση στον θώρακα από χτυπήματα τα οποία είχε δεχτεί.

Αμέσως οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εξιχνιάσουν το έγκλημα μέσα σε λίγες ώρες.

Δράστης είναι ένας 23χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον ηλικιωμένο λαχειοπώλη για να τον ληστέψει! Ο αλλοδαπός κρατείται ακόμη στην Ασφάλεια Γρεβενών και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί την Δευτέρα του Πάσχα στον εισαγγελέα.


Σύλληψη ρατσιστή για απόπειρα δολοφονίας στα Τρίκαλα

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες 15-04-2012 στην Κάτω Ελάτη Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Τρικάλων, ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

Ειδικότερα, ο 22χρονος αλλοδαπός, αφού διαπληκτίστηκε αρχικά με 47χρονο ημεδαπό, του προκάλεσε επικίνδυνη σωματική βλάβη χτυπώντας το κεφάλι του με γυάλινο μπουκάλι μπύρας. Ακολούθως, αφαίρεσε από 40χρονο ημεδαπό, τρία (3) κινητά τηλέφωνα συνολικής αξίας 240 ευρώ περίπου.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο το οποίο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου