Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο βρίσκεται...


...Στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό Lonely Planet, αλλά και τη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph που φιλοξενούν τη λίστα με τα 10 ακριβότερα δωμάτια ξενοδοχείων στον κόσμο, η «βασιλική βίλα» στο Grand Resort Lagonisi είναι το ακριβότερο δωμάτιο στον κόσμο με τιμή διανυκτέρευσης περίπου...
38.000 ευρώ!

Με το «δωμάτιο» να καλύπτει 410 τ.μ και κήπο έκτασης 640 τμ, η «βασιλική βίλα» στο Grand Resort Lagonisi περιλαμβάνει δύο κύρια υπνοδωμάτια με υπέρδιπλα κρεβάτια, ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία, δύο πολύ μεγάλα μαρμάρινα μπάνια, ένα σε κάθε υπνοδωμάτιο, και ένα μπάνιο για τους επισκέπτες. Ακόμα και σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού ξενοδοχείου η βίλα «διαθέτει ένα γραφείο με ενσύρματη & ασύρματη υψηλών ταχυτήτων πρόσβαση στο διαδίκτυο, φορητό υπολογιστή, εκτυπωτή, σαρωτή & τηλεφωνική συσκευή με βίντεο. Άλλες παροχές συμπεριλαμβάνουν ξεχωριστό χώρο με bar και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με γκριλ και BBQ δίπλα στην εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν χρηματοκιβώτιο, plasma TV, ιδιωτικό χώρο μασάζ με κρεβάτι μασάζ, στρώματα και κουρτίνες με τηλεχειριστήριο, ενδοδαπέδια θέρμανση και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης», ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph διαθέτει ακόμα πιάνο και…πιανίστα!

Στη λίστα της εφημερίδας ακολουθεί στη δεύτερη θέση το η Hugh Hefner Sky Villa, στο Palms Casino Resort με τιμή διανυκτέρευσης τις 30.000 ευρώ και στην Τρίτη θέση βρίσκεται το Ty Warner Penthouse, στο Four Seasons, στην Νέα Υόκρη με μόλις 25.000 ευρώ τη βραδιά.

Στην τέταρτη θέση η Royal Penthouse Suite, στο President Wilson Hotel στη Γενεύη με κόστος διαμονής στα 23.000 την νύχτα και η πεντάδα συμπληρώνεται με την Bridge Suite, στο The Atlantis Resort, στις Μπαχάμες με τιμή ανά διανυκτέρευση στις 19.000 ευρώ.

Ακολουθούν η Ritz-Carlton Suite, στο ξενοδοχείο The Ritz-Carlton στη Μόσχα με 14.000 τη βραδιά, η Royal Suite, στο Burj Al Arab, στο Ντουμπάι με 13.000 ευρώ, η Royal Armleder Suite, στο Le Richemond στη Γενεύη με 13.000 ευρώ, η Royal Suite, στο Four Seasons George V, στο Παρίσι με τη διανυκτέρευση να κοστίζει 12.000 ευρώ και η δεκάδα ολοκληρώνεται με την «ταπεινή» Imperial Suite, στο Park Hyatt Vendôme, στο Παρίσι με «μόλις» 11.000 τη βραδιά…

Π.Θ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου