Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Εξιχνιάστηκε ο στραγγαλισμός του 72χρονου στις Σέρρες


 Πάλι ρατσιστές λαθρομετανάστες...

Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας σε βάρος 72χρονου ημεδαπού, η οποία έλαβε χώρα στις 11 Φεβρουαρίου, εντός της οικίας του στην Κρηνίδα, προχώρησε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, με το νήμα των αστυνομικών ερευνών να καταλήγει σε δύο νεαρούς αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας,...
 δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 17χρονου Βούλγαρου και ενός 23χρονου συμπατριώτη του, οι οποίοι όμως δεν συνελήφθησαν, αλλά εικάζεται ότι διέφυγαν στη Βουλγαρία.

Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν στο ΑΜΠΕ ότι οι αστυνομικοί κατέληξαν στους δύο Βούλγαρους κατόπιν -μεταξύ άλλων- έρευνας στην οικία όπου διέμεναν οι δύο νεαροί, αλλά και μαρτυριών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, εκμεταλλευόμενοι τη σχέση οικειότητας που είχαν με το θύμα, μπήκαν στο σπίτι του και άσκησαν σωματική βία, προκειμένου να του αφαιρέσουν χρήματα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Από το σπίτι αφαίρεσαν 800 ευρώ και μη κυκλοφορούντα χαρτονομίσματα και νομίσματα δραχμών και κυπριακών λιρών. Υπενθυμίζεται ότι τον άτυχο άντρα βρήκαν νεκρό, ο γιος του και ένας γείτονας.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, όπου διαγνώστηκε ο θάνατος του. Ενώ όλα έδειχναν αρχικώς ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε ότι ο 72χρονος στραγγαλίστηκε. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου