Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο αριστερίστικος κομπλεξαρισμός των Πρυτάνεων οδηγεί σε μαλάκυνση υπέρμετρου βαθμού ~ Δείτε γιατί συνελήφθη...



Κι ενώ ακόμη καπνίζουν τα αποκαΐδια στην Αθήνα, ποιον συννέλαβαν λέτε; Τον αιώνιο ακροαριστερό φοιτητή; Τον καταληψία, μπαχαλάκια, βάνδαλο, κλέφτη, έμπορο ναρκωτικών, μολωτοφάκια; Τον λαθρομετανάστη που πουλάει μαϊμούδες; -Όχι βέβαια!

Στο αυτόφωρο εκπαιδευόμενος ειδικός φρουρός μετά από καταγγελία πρύτανη γιατί...
πήγε να πάρει την φίλη του από το Πανεπιστήμιο!

Εκεί δέχθηκε επίθεση από τα γνωστά ντουβάρια που λυμαίνονται το χώρο και τα υπόλοιπα είναι μία ακόμη παράγραφος στη Μαύρη Βίβλο της αριστερίστικης ρεβανσίστικης και κομπλεξαρίστικης Γενιάς του Πολυτεχνείου, που άλωσε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και ευθύνεται τα μέγιστα για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας.


Εκπαιδευόμενος ειδικός φρουρός συνελήφθη και οδηγείται στο αυτόφωρο σήμερα με την κατηγορία της διατάραξης της οικιακής ειρήνης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο ειδικός φρουρός είχε μεταβεί στο πανεπιστήμιο και μπήκε στο χώρο για να πάρει μια φίλη του φοιτήτρια, αλλά έγινε αντιληπτός από φοιτητές, επειδή φορούσε το παντελόνι της στολής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Ο ειδικός φρουρός αποχώρησε χωρίς να υπάρξει επεισόδιο αλλά από τον πρύτανη του Παντείου εστάλη έγγραφο στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ με το οποίο κατήγγειλε το γεγονός. «Οι φοιτητές μας έδειξαν παροιμιώδη αυτοσυγκράτηση» (έπρεπε να τον κάψουνε ζωντανό τον μπάσταρδο) δήλωσε ο πρύτανης του Ιδρύματος  Γρ. Τσάλτας, αναφέροντας ακόμη ότι «λειτούργησε για μια ακόμη φορά η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα των εκπροσώπων του Ιδρύματος». (Απόλυτη παράκρουση ~ Μια ατομική βόμβα θα μας σώσει...)
 
Μετά από αυτό κινήθηκε η διαδικασία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ειδικού φρουρού, ενώ παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. (Νταξ, είναι μπετόβλακες οι "υπεύθυνοι" των Πανεπιστημίων, αλλά ΕΔΕ από την ίδια την αστυνομία γιατί διατάχθηκε;)


Άμεσα λύσεις θα δοθούν με τα εξής:

-Κατάργηση των κομματικών νεολαιών και εξοστρακισμός κάθε άσχετου από το χώρο των Πανεπιστημίων.

-Διακοπή της χρηματοδότησης των Σχολών με τα λεφτά του ελληνικού λαού, μέχρις ότου συμμορφωθούν οι Πρυτάνεις με τους νέους νόμους.

-Αποκατάσταση των καταστροφών μέσα στους χώρους των Ιδρυμάτων, από την ιδιωτική περιουσία των Πρυτάνεων.




Σχετικό βίντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου