Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Το συμβάν για τους εφοριακούς "φορο-ράμπο" ~ Τελικά δεν αλλάζουμε & θα βουλιάξουμε +Βίντεο



Υποθέτουμε ότι ένας αξιοκρατικός διαγωνισμός για να αναδειχθούν οι καλύτεροι, είναι εναντίον του ρουσφετιού και μπορεί να χαλάσει την "πιάτσα" και τον βούρκο των συνδικαλιστών.

Πρόκειται για τη γνωστή παράνοια της Γενιάς του Πολυτεχνείου , η οποία ευθύνεται για την κατάντια της χώρας μας.:

Πρόβα για τον αγώνα επιβίωσης στον σκληρό και …δόλιο κόσμο της φοροδιαφυγής ήταν ως φαίνεται για τους υποψήφιους "φορο-ράμπο", η άκρως επεισοδιακή διαδικασία για την επιλογή τους το Σάββατο.

Η ομοσπονδία των εφοριακών, είχε αποκλείσει το κτήριο όπου θα γινόταν η γραπτή αξιολόγηση νυν υπαλλήλων του Yπουργείου Oικονομικών που θέλουν να μεταπηδήσουν στο νέο, αυτόνομο σώμα, προσπαθώντας να ματαιώσει τον εσωτερικό διαγωνισμό ανάδειξης των νέων "φορο-ράμπο", καθώς διαφωνεί με τον τρόπο επιλογής τους.

Κατ΄ εντολήν της τρόικας, που αναζητά επιτέλους ένα μετρήσιμο αποτέλεσμα στην πάταξη της φοροδιαφυγής, η Κυβέρνηση προχωρά στην σύσταση του Σώματος Ελέγχου και Βεβαίωσης Εσόδων, που θα στελεχωθεί από νυν υπαλλήλους των εφοριών κι από χίλιες προσλήψεις άφθαρτων ανθρώπων, ουσιαστικά εκτός αγοράς, δηλαδή νεαρών αποφοίτων οικονομικών σχολών.

Αποστολή των νέων "φορο-ράμπο" είναι η ανακάλυψη "μαύρων" εισοδημάτων, μέσω του έμμεσου προσδιορισμού εισοδήματος για επιχειρήσεις και κυρίως φυσικά πρόσωπα, των οποίων θα ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία αλλά και κρυφές, υπέρογκες για τα επίσημα δεδομένα τους, δαπάνες. Θα αντιπαραβάλλουν τα ευρήματα τους με φορολογικές δηλώσεις και δικαιολογημένες καταθέσεις κι εφόσον ανακαλύπτουν αδήλωτα εισοδήματα, θα επιβάλλουν επιπλέον φόρους, προσαυξήσεις και υψηλά πρόστιμα.

Το οπλοστάσιο των "φορο-ράμπο" περιλαμβάνει την αναγκαστική είσπραξη οφειλών μέσω κατάσχεσης μισθών και ενοικίων, ενώ ο έλεγχος επιχειρήσεων θα γίνεται κατά βάση ανωνύμως κι εξ αποστάσεως, ώστε να περιοριστεί το δυνατόν περισσότερο το ενδεχόμενο χρηματισμού.

Στην αποστολή των "φορο-ράμπο", Σώμα στο οποίο θα ενταχθούν και ιδιώτες, περιλαμβάνεται κι ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών, οι οποίοι έχουν αναλάβει πλέον την φορολογική επίβλεψη μεγάλων επιχειρήσεων. Αυτή η παράμετρος, του ιδιώτη ελεγκτή δηλαδή, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια για τους εφοριακούς. Βάσει του δεύτερου Μνημονίου, οι "φορο-ράμπο" πρέπει να ξεπερνούν τους δύο χιλιάδες ως το τέλος του χρόνου.





Από την ιστοσελίδα των συνδικαλιστών εφοριακών αλίευσα την προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας στην οποία διαμαρτύρονται επειδή αποκλείονται από το Σώμα των "φορο-ράμπο", όσοι υπάλληλοι έχουν τιμωρηθεί ή έχει ασκηθεί και εκκρεμεί σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη, για οποιοδήποτε παράπτωμα ή ποινική δίωξη

Τρελλοκομείο σκέτο... δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο.



Εάν δεν αλλάξουμε ούτε τώρα και δεν γκρεμιστεί εκ θεμελίων ο παρασιτικός δημόσιος τομέας, ο κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός και ιδιωτικός τομέας και δεδομένου:
-της μη εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της χώρας και
-της συνέχισης της ύπαρξης 4-5 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών σε παραγωγική ηλικία μέσα στην επικράτεια εις βάρος του ντόπιου πληθυσμού, τότε αγοράστε εισιτήρια για Αυστραλία ή καραμπίνες...

Δείτε τα όσα συγκλονιστικά αφηγείται ο Θωμάς Γεράκης για το τι συμβαίνει σε χρεωκοπημένους και σε κομμουνιστικά καθεστώτα τύπου Γιαρουζέλσκι...




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου