Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τελικά το εκατομμύριο της Βουλής το έβγαλε ο...


Άνθρακες ο θησαυρός για τον εκατομμυριούχο βουλευτή που μετά από καταγγελία του προέδρου της Αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος, εφέρετο να έχει βγάλει σε τράπεζα του εξωτερικού τον Μάρτιο του 2011, ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν το πρόσωπο δεν είναι βουλευτής αλλά ο σύζυγος και επιχειρηματίας της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος.

Μάλιστα η κα. Μπακογιάννη σε δηλώσεις της επί του θέματος έκανε λόγο για απίστευτη φαρσοκωμωδία και φιάσκο προσθέτοντας ότι είναι απαράδεκτο να γίνεται όλη αυτή η συζήτηση για μια επιχειρηματική κίνηση ενός ανθρώπου που δεν είναι βουλευτής ενώ υπενθύμισε ότι τόσο το δικό της «πόθεν έσχες» όσο και του συζύγου της είναι γνωστά.

Μάλιστα η κα. Μπακογιάννη εξήγησε ότι τα λεφτά προορίστηκαν για την αγορά ενός πλοίου στο Λονδίνο ενώ έκανε λόγο ακόμη και για σπίλωση καθώς εκτιμά ότι τελευταία η Δημοκρατική Συμμαχία έχει ενοχλήσει κυρίως με την υπόθεση των οικονομικών των κομμάτων.

Την ίδια ώρα στην επιτροπή ελέγχου του «πόθεν έσχες» των βουλευτών έφτασε η λίστα του Υπουργείου Οικονομικών που περιλαμβάνει τα πολιτικά πρόσωπα που έβγαλαν στο εξωτερικό το 2011 ποσά άνω των 100 χιλιάδων ευρώ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου