Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ες σάρκαν μίαν Αδωνις - Βορίδης με ΝΔ +Βίντεο



Στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά βρίσκονται από τις 11 το πρωί οι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης που, άνευ δραματικού απροόπτου, εντάσσονται από σήμερα στην γαλάζια παράταξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο κ. Βορίδης όσο και ο κ. Γεωργιάδης αναμένεται να παραδώσουν την έδρα τους στη Βουλή και να παραιτηθούν από βουλευτές.


Ο κ. Βορίδης θα παραμείνει στη θέση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενώ προτίθεται να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στο υπόλοιπο Αττικής, ο δε κ. Γεωργιάδης στοχεύει στην Β' Αθηνών.

Οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης διεγράφησαν από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ ύστερα από την -κατά παρέκκλιση της κομματικής γραμμής- υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης στην ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής.

Μία... ανάσα από τη Συγγρού, βρέθηκε και ο Θανάσης Πλεύρης, κάτι που απετράπη τελευταία στιγμή με προσωπική παρέμβαση του Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος συναντήθηκε χθες βράδυ με τον βουλευτή, συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο πατέρας Πλεύρης.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση Καρατζαφέρη, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του απέδωσε την διαφοροποίηση των πρώην βουλευτών του σε «απώλεια προσανατολισμού»:

«Τα προβλήματα άρχισαν όταν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης υπουργοποιήθηκαν», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι επηρεάζονται, κάποιοι μιλάνε για vertigo, ότι ίσως η γρήγορη ανέλιξη τούς επέβαλε να αλλάξουν τον προσανατολισμό τους».

ethnos.gr


Τον «γάμο» των δυο τέως βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. με τη ΝΔ, ανακοίνωσε επισήμως ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος ανέλαβε να τους υποδεχθεί το πρωί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού.

«Όλος ο ελληνικός λαός, πρέπει να πλαισιώσει τη ΝΔ για να ξανακερδίσει τη μάχη για την Ελλάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κος Τασούλας.



Παραιτήθηκαν από βουλευτές οι Βορίδης-Γεωργιάδης


Την παραίτησή τους από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλαν το μεσημέρι της Παρασκευής στον πρόεδρο της Βουλής, οι κ.κ. Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης, μετά την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία.
Οι δύο βουλευτές αντικαθίστανται από τους κ.κ. Χρήστο Καλαποθαράκο και Μανούσο Ντουκάκη, επιλαχόντες βουλευτές του ΛΑΟΣ στο υπόλοιπο Αττικής και τη Β΄ Αθηνών, αντίστοιχα.

«O καριερισμός, ο νεοφιλελευθερισμός και η μεγαλοαστική έπαρση, οδηγούν τους δυο στο ναό της ενδοτικότητας της Νέας Δημοκρατίας», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου