Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Έχασε το χαρακτήρα της για την πόλη η ΔΕΘ




«Πρέπει να σταματήσει αυτό το εκτόπλασμα που έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος επεσήμανε το κακό που έχει υποστεί η πόλη εξαιτίας της ΔΕΘ...
 που τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει έρημη εξαιτίας της πρωτόγνωρης αστυνόμευσης. Ο κ. Μπουτάρης τόνισε, επίσης πως η ΔΕΘ είχε έναν σημαντικό οικονομικό χαρακτήρα για τη Θεσσαλονίκη, όμως φέτος πολλά καταστήματα κατέβασαν ρολά.




Ο δήμαρχος μάλιστα σχολίασε πως κάποτε η ΔΕΘ ήταν γιορτή για τους Θεσσαλονικείς και αποτελούσε ημέρα χαράς, ενώ πλέον έχει χάσει το χαρακτήρα της. Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να σταματήσει να γίνεται η έκθεση, εκείνος απάντησε πως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να πραγματοποιούνται τα εγκαίνια ειρηνικά και να αποκτήσει ο θεσμός τον ευχάριστο και θετικό χαρακτήρα του για την πόλη. Όσον αφορά στα επεισόδια ο δήμαρχος σχολίασε πως είναι αδιανόητο να καταστρέφουν έτσι μια πόλη μέσα σε τρεις ημέρες.

Πρόκειται μάλιστα να απευθύνει ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να σταματήσει αυτό το κακό που πλήττει τη Θεσσαλονίκη, η οποία μόνο για τρεις ημέρες αποτελεί σκηνικό πολέμο. Ο ίδος δήλωσε πως αισθάνεται ιδιαίτερα στενοχωρημένος και αγανακτισμένος και ότι είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος σε αυτά τα σκηνικά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου