Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Upgrade Πακιστανών λαθρομεταναστών στη Ρόδο...


...Γίνανε Πακιστανοί χούλιγκαν

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας! Πακιστανοί χούλιγκαν (!) μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης έναν αγώνα… βόλεϊ στη Ρόδο, εξαγριωμένοι με τις αποφάσεις του συμπατριώτη τους διαιτητή ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο χτυπημένος με γροθιές, κλωτσιές και… τσεκούρια!

Το πρωτοφανές περιστατικό βίας συνέβη κατά την διάρκεια...
 του αγώνα πετοσφαίρισης μεταξύ Πακιστανών στην περιοχή Θολό, στη Θεολόγο της Ρόδου. Τα σφυρίγματα του 25χρονου διαιτητή δεν άρεσαν σε τέσσερις ομοεθνείς του, που όρμησαν κατά πάνω του και τον χτύπησαν στο κεφάλι και την πλάτη με χέρια, πόδια και τσεκούρια μικρού μεγέθους.

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο νεαρός τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Ρόδου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού έκαναν δεκάδες προσαγωγές υπόπτων στην Σορωνή, από τους οποίους το θύμα αναγνώρισε ανεπιφύλακτα έναν 27χρονο ομοεθνή του που μάλιστα βρισκόταν παράνομα στην χώρα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Άλλοι τρεις 25χρονοι Πακιστανοί έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της οπλοχρησίας.

protothema.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα τους κλασουν τα @@@@ρχιδια
εφ'οσον αυτοι τους εφεραν και τους συντηρουν

Δημοσίευση σχολίου